Demise Elektroniske Sportsklubb er en av de eldste e-sportklubbene i Norge og ble stiftet i 2008. Helt siden 2014 har vi vært representert i den øverste divisjonen i Counter-Strike Global:Offensive i Telialigaen . Vi har også vunnet Telialigaen to ganger.

Demise har også hatt en avdeling i bilspillet Trackmania i en periode fra 2010 til 2014. Satsningen ble ledet av chuckie og laget var blandt de beste i spillets gullalder. I løpet av perioden oppnådde demise en rekke topplasseringer, i TWL0, TFET2 og ECP1. Mot slutten av 2014 ble Trackmania laget imidlertidig lagt ned på grunn av for få konkurranser og lite motivasjon for å fortsette å spille på toppnivå.

Mars 2019 ble laget gjenopprettet og samlet. I den første konkurransen, CEP5, klarte Demise å berge en andreplass i finalerunden. Trackmania 2 Canyon har et konkurransemiljø som forsatt holder seg aktivt i ukentlige arrangementer og vi skal selvfølgelig være med!